• Utilitzar la millor mesura...

    La nostra Àrea de Salut Mental està destinada a oferir un servei a tots aquells que necessiten una atenció personal. Per aconseguir el millor resultat en les nostres tasques, tenim en compte tots els ingredients que formen part del nostre dia a dia. Llegir més
  • Gaudir amb el que fem.

    El més important és gaudir d'un bon entorn familiar. A Infància i Família dediquem tots els recursos possibles per a què això sigui un fet. Per a nosaltres gaudir amb la pròpia feina, garanteix el poder assolir tots els objectius. Llegir més
  • Sembrar per recollir.

    Al CFP t’oferim la millor ajuda amb la teva formació i feina. A la nostra Àrea Laboral hi trobaràs diverses opcions formatives i ajudes i recursos d'inserció laboral, per tal que el teu treball doni el seu fruit. Llegir més

Qui som

coneix

 

 

 

El Centre de Formació i Prevenció és una Associació d'Iniciativa Social declarada Entitat d'Utilitat Pública. Es crea el dia 1 de Febrer de 1979 a la ciutat de Mataró, nº 3765 del registre d’associacions. 

 

Missió i sectors d'intervenció:

 

# La prevenció i el tractament dels problemes d’exclusió psicosocial i la rehabilitació comunitària de la salut mental de les persones. Fomentar l’estudi, la investigació i la difusió de llur problemàtica, el desvetllament de la consciència social i el suport en l’àmbit públic i privat per tal de millorar l’atenció a les persones. 


# Oferir atenció a la infància en situació de desemparament i als infants i adolescents en risc psicosocial mitjançant programes de prevenció. Vetllar pel compliment de les lleis d’atenció a la infància i els acords de la convenció sobre els drets de l’infant.


# Treballar per a la inserció sociolaboral de persones amb trastorns de salut mental i/o situacions de vulnerabilitat, aportar recursos per al seu desenvolupament personal, fomentar la igualtat d’oportunitats i fer-los partícips de tasques comunitàries per tal de millorar la seva ocupabilitat.

# Brindar serveis d’assistència i recolzament a persones amb problemes de salut mental o en risc d’exclusió social i millorar la seva qualitat de vida en l’àmbit domèstic i social.

 

El Centre de Formació i Prevenció forma part del Sistema Integrat de Salut del Maresme Central, amb la missió d’oferir un sistema integrat de salut amb una bona qualitat, a prop del ciutadà i amb eficiència i equitat. 


Per tal de desenvolupar l’activitat, les Administracions públiques i privades ens donen el suport necessari i aporten un finançament específic pels diferents serveis i programes.


Àrea de treball

  • Departament de formació i intermediació laboral
  • Departament comercial
ico treball amb suportPrograma SIOAS
Serveis integrals d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat i/o malaltia mental.

bicicletes iconManteniment i reparació de bicicletes

  Formació per a joves d'entre 16 i 29 anys. Curs         subvencionat per la Fundación ONCE i el FSE.

ico serralleriaCursos de Formació Ocupacional
Cursos subvencionats pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Servei d'Ocupació de Catalunya i Fons Social Europeu.

aula marmiPrograma MARMI
Mesures actives per a persones recepctores de la Renda Mínima d'Inserció. 

  LLegir més

El CFP compta amb una àrea de treball dedicada a la realització de feines adreçades a industrials i particulars.
Oferim els serveis propis de cada especialitat.
ico netejaNeteja industrial i domèstica
Neteja professional adaptada a les necessitats d’empreses i comerços, així com a domicilis, particulars i comunitats de veïns.
ico repartimentRepartiment i distribució de publicitat
Amb més de 25 anys d’experiència treballant al servei d’entitats públiques i privades.
ico viver Viver Sant Miquel de Mata
Feines que realitzem:
#Estassada manual i/o mecànica de vegetació herbàcia i canyís......
   LLegir més

spacer

# El CFP és una associació declarada
Entitat d’Utilitat Pública des d'octubre 1983.
Núm. 3765 del registre nacional d'associacions.#


placa

CFP es agència de col·locació  Nº0900000007 autoritzada pel
Servei d'Ocupació de Catalunya

logo soc petit