Ens trobem al municipi de Mataró, a la comarca del Maresme, tot i que la nostra intervenció arriba també a algunes de les comarques limítrofes i altres poblacions de la província de Barcelona.

L’activitat es porta a terme a la finca de Sant Miquel de Mata, ubicada al veïnat de Mata, als afores de la ciutat. Aquesta situació ens permet oferir un espai òptim per a la cria i el creixement dels animals, perquè reduïm notablement elements de contaminació ambiental (acústics, lumínics i atmosfèrics), els quals són considerats factors estressants, a la vegada que oferim un entorn que facilita un espai de treball agradable per a tothom.

El coneixement del territori ens permet detectar les necessitats d’abastiment del mercat amb relació als nostres productes, i planifiquem així una producció adaptada a les diferents circumstàncies que puguin fer fluctuar la demanda dels nostres clients.

El fet de desenvolupar l’activitat en un context de proximitat afavoreix un entorn de confiança. Els clients tenen la possibilitat de visitar les instal·lacions i comprovar les característiques que acompanyen la producció en el mateix indret natural on s’ubica l’activitat.


Granja


Ctra. de Mata, km. 3,8 (Veïnat de St. Miquel de Mata) - 08304 - Mataró - Barcelona
Tel.: 93 755 15 02 - granja@laklosca.cat

HORARI:
de dilluns a divendres de 10:00h. a 14:00h.


------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oficines

C/ St. Antoni, 86, 1r. porta núm. 7 - 08301 - Mataró - Barcelona
 Tel.: 93 755 36 06 - Fax: 93 755 36 07 - info@laklosca.catAmpliar mapa
 
La Klosca-CET® - Tots els drets reservats